Ga verder naar de inhoud

Toegankelijkheidsverklaring

Toegankelijkheidsverklaring

IDW vindt het belangrijk dat iedereen onze diensten kan gebruiken. Voor de website idw.nl en voor Mijn IDW zijn er toegankelijkheidsonderzoeken gedaan.

IDW.nl

IDW wil dat iedereen alle informatie en diensten op deze website goed kan lezen en gebruiken. Daarom werken we continu aan het verbeteren van de toegankelijkheid van de website www.idw.nl. Op deze manier streven wij ernaar om te voldoen aan de Europese norm EN 301 549. Deze norm verwijst naar de technische standaard WCAG 2.1 van W3C, over het toegankelijk maken van content op websites en in webapplicaties voor mensen met een functiebeperking (voorheen de Webrichtlijnen).

Certificaat van toegankelijkheid

De website www.idw.nl voldoet gedeeltelijk aan de richtlijnen van WCAG 2.1-AA. Het laatste onderzoek is afgerond op 16-08-2023, lees de verklaring.

Status toegankelijkheidslabel van Internationale diplomawaardering. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

Mijn IDW toegankelijkheidsonderzoek

Voor Mijn IDW is daarom een toegankelijkheidsonderzoek gedaan. Op dit moment voldoet Mijn IDW gedeeltelijk aan de eisen voor digitale toegankelijkheid. Wij werken er aan om de digitale toegankelijkheid te verbeteren.

Lees de toegankelijkheidsverklaring van Mijn IDW in het Register van toegankelijkheidsverklaringen.

Digitale toegankelijkheid

Het doel van de richtlijnen voor toegankelijkheid is dat de website toegankelijk is voor iedereen. Meer informatie hierover is te vinden op de informatie pagina toegankelijke website.

Problemen

Komt u een probleem tegen met de toegankelijkheid van deze website? Mail ons op info@idw.nl. Wilt u dan de link naar de webpagina vermelden waar u het probleem bent tegengekomen? U helpt ons zo onze website te verbeteren en daarmee helpt u ook andere bezoekers.